بار صدف اویستر در برلین

مکانی عالی برای خوردن سریع صدف. اگرچه در ابتدا مکانی نسبتاً آرام به نظر می رسد، اما کاملاً برعکس است – وقتی صدف بار ساعت 12 ظهر باز می شود، مکان پر از جمعیت است و صف دوستداران صدف تا بار ماهی دوم است. .

برای خرید صدف اویستر از این سایت اینجا را کلیک کنید.

در غیر این صورت، صدف ها معمولاً در 6 قطعه ارائه می شوند، اما در اینجا، همانطور که برای آلمانی ها معمول است، همه چیز متفاوت است – 7 قطعه یا می توانید یک به یک سفارش دهید.

صدف سلطنتی سیلتر – در لیستیس، شمال آلمان – نزدیک دانمارک پرورش داده می شود

صدف پلیاد پوگت

صدف گراتین شده با سس هلندی و میگو

بار صدف Kadewe در برلین – بار صدف شلوغ و خوشمزه

 آنها عالی و تازه بودند – بدیهی است که فقط چند روز پیش دستگیر شدند. انتظار یک دهانه شیک از صدف ها از این مکان وجود ندارد – آنها با یک ماشین مکانیکی باز می شوند و به سرعت در یک بشقاب معمولی سرو می شوند.

بنابراین بدون کوسن یخی، بدون تزئین زیبا و بدون موسیر. تنها چیزی که به دست می آورید نصف یک لیمو است.

اما تازگی و لیوان Chablis در منو آن را برای یک ناهار سریع عالی می کند. نوش جان!

صدف سلطنتی سیلتر – در لیستیس، شمال آلمان – نزدیک دانمارک پرورش داده می شود

تنها مزرعه صدف در آلمان. با توجه به شرایط آب و هوایی در زمستان، صدف ها به اصطلاح به فصل زمستان منتقل می شوند – در غیر این صورت یخ و درجه منهای آن بسیار زیاد است و توده های یخ به سادگی صدف ها را خرد می کنند. با این حال، طعم صدف ها بسیار شور است. اندازه برای دوستداران صدف از همه کت و شلوار نیز مناسب است.

Sylter Royal همچنین دارای برچسب کیفیت Schleswig Holstein است که به معنی کیفیت برتر است. در اینجا می توانید بیشتر بخوانید:

من خودم مزرعه صدف را یادداشت کردم تا در آینده نزدیک حتما از آن بازدید کنم.

صدف پلیاد پوگت

یک مزرعه مرغوب صدف Marennes-Oleron که از سال 1967 فعالیت می کند. چنین کلاسیک، مکانی که همیشه می توانید به آن اعتماد کنید. مشخصه صدف با شکل منظم، رنگ سفید، مرواریدی، سفت و سرشار از طعم. باید بگم واقعا تازه بود و طعم فوق العاده ای داشت.

در اینجا می توانید در مورد خود مزرعه صدف بخوانید.

چه چیزی هیجان انگیزتر است. دهانه صدف در اینجا به صورت دستی مکانیزه می شود. بدیهی است که از آنجایی که اینجا یک مکان شلوغ است، وسایل کمکی باید در آشپزخانه موجود باشد.

 

یک صدف گراتین شده البته در اقلیت صدف داشت، اما خود غذا بسیار خوشمزه است و من حتما سعی می کنم آن را در خانه هم درست کنم.

 

سپس روی صدف را با سس هلندز و یک مشت میگو و پنیر ریخته شد. علاوه بر این، کمی اسفناج نیز. من ابتدا فکر کردم که صدف زیر این توده خشک و صمغی پخته شده است. اما نه، برعکس.

 

پد اسفناج صدف را به خوبی آبدار نگه می داشت و کل غذا عالی بود. البته میزان صدف در مقایسه با میگو در اقلیت بود.