این عنصر اهمیت را تنها اهمیت طعام میتونیم دریافت کنیم و ۱۰۰ گرم موز حدود ۳۴۰ میلیگرم پتاسیم دارد. بر مبنا مطالعات انجام شده در موسسه ملی سالم و تغذیه، میانگین مصرف پتاسیم به جهت آمریکاییها ۲۶۴۰ میلی گرم در روز هست که از سال ۱۹۹۰ فارغ از تغییر باقی مانده است. این کارشناس ارشد تغذیه ادامه داد: طالبی یکی از دیگر از میوههای فصل تابستان به شمار میرود که علاوه بر یاری به تامین آب بدن، یک منشا غنی حاوی ویتامینهایی مثل A و B۶ و فیبر است و مصرف آن بهبود تندرست قلب و گوارش و تقویت ایمنی و شادابی پوست و کاهش استرس و برطرف کردن نقص بیخوابی را به خرید کود سولفات پتاسیم گرانوله دنبال خواهد داشت. تنها باید دو تا سه عدد انجیر را قبل از خواب در نصف فنجان آب تر نمایید و صبح ناشتا مصرف کنید. یک عدد از سلامت ترین اجزای میز صبحانه آب پرتقال است و هر سه چهارم فنجان از آن 355 میلی گرم پتاسیم دارد. به گزارش برنا؛ نسرین نسیمی گفت: گرم شدن هوا موجب تعریق عمده تن و ارتقاء نیاز اشخاص به آب، املاح و ویتامینها میشود، اکنون آنکه در همین فصل اساسی تنوع میوه و سبزیجات، راهی ساده به جهت تامین نیازهای تن تولید شده است.او حساس اشاره به اینکه به کار گیری از میوه و سبزی، در وضعیت تمامی گیری کروناویروس، کلیدی بیشتری پیدا کرده است، گفت: مصرف میوه و سبزی به شکل روزانه، علاوه بر تامین آب و املاح و ویتامینهای گزینه نیاز، راستا افزایش ایمنی بدن را مهیا میکند. نسیمی گفت: هندوانه نقش مهمی در از فی مابین بردن عطش و تشنگی و تامین آب تن در فصل تابستان داراست و منشاء کاروتنوئیدها، ویتامینهایA، B و C، پکتین، و پتاسیم است.او اضافه کرد: هندوانه علاوه بر هیدراته نگه داشتن بدن و پیشگیری از گرمازدگی، در بهبود سلامت قلب و همه ها، پیشگیری از سرطان، کمتر التهاب و استرس اکسیداتیو، شادابی و تندرست پوست و مو هم اثر گذاری مثبتی دارد. نسیمی اهمیت یاد آوری اینکه میوه از بهترین منابع به جهت تامین نیازهای تغذیهای، است، گفت: اشکال ویتامینها، مواد معدنی مثل فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم اهمیت مصرف میوه تامین میشود.او با بیان اینکه از راههای تاثیرگذار بر شادابی و تازگی پوست و پیشگیری از بیماریهای پوستی مصرف میوه و سبزی است، گفت: یکی از میوههای موثر در فصل تابستان، هندوانه است. نسیمی اهمیت اشاره به اینکه خربزه، یکی از از میوههای جالیزی موءثر به جهت تن درستی و از منابع تامین کننده ویتامینهای A و B و C به شمار میرود، گفت: خربزه سرشار از پتاسیم و فسفر بوده و به تنظیم فشار خون، معالجه عفونتهای ادراری و دفع و خنثیسازی سموم تن یاری میکند.