میوه خشک کن چیست؟

سایر میوه هایی که می قدرت آن‌ها را خشک کرد شامل: سیب، زردآلو، موز، توت، کیوی، انجیر، انبه، هلو، گلابی، آناناس، توت فرنگی، گوجه فرنگی و خرمالو است.میوه های خشک را می قدرت برای مدت دوران طولانی نگهداری کرد، بدین ترتیب جایگزین قابل قبولی به جهت میوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرف آلو یا آلبالو خشک در زمستان.خشک کردن میوه، راه و روش مناسبی برای حفظ آن در بیرون از سردخانه است، پس نیازی به یخچال فریزر نیست.میوه های خشک مبداء غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و هم املاحی نظیر کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5 گرم پروتئین دارد.در اثر کاهش آب موجود در میوه در طی مراحل خشک نمودن (تقریباً 7 نصیب از 8 قسمت آب آن از بین می رود)، میوه خشک شده طعم بهتری به میوه خشک ارزان خود می گیرد. توت خشک جایگزین قابل قبولی به جای خوراکیهای پرشکر و بی خواص صنعتی، مثل شکلاتها، انواع پفک و… خوبتر هست به جای مصرف آبمیوه از خود میوه استعمال شود. علی رغم فواید میوه های خشک، متخصصان معتقدند مهمترین وجه تمایز میوههای خشك شده دارای میوههای تازه، تبخیر آبی هست كه حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی است.البته میوههای خشك شده برای مصرف در وضعیت یگانه مثل تغییر تحول فصل یا این که به کارگیری در ورزشهایی مثل كوهنوردی كه امكان حمل وزن بسیار توشه وجود ندارد، سودمند هستند.پزشكان توصیه میكنند كه در رخ امكان دستکم روزی 2 لیوان میوه خرد شده متنوع مصرف شود. آلو خشک بااینکه فیبر غیر محلول ندارد، اما در عوض ۱۲ گرم فیبر محلول دارد. به گزارش خبرنگار ایمنا، مصرف میوه، آبمیوههای طبیعی، میوه خشک و کمپوت میوه به عامل داشتن فیبر بالا، ویتامینهای C ، A و مواد معدنی از بها خاصی در رژیم غذایی روزمره برخوردار هستند که در مصرف آنان بایستی اصول رعایت شده و زیاده روی نشود. اهمیت آنکه میوهها از لحاظ ارزش غذایی مهم متعددی در مراقبت تن درستی انسان دارند، ولی مصرف آنان باید بنیادی باشد. کاملاً مشخص و معلوم می باشد که برای جذب مشتریان، دقت به تنوع محصولی امری دوچندان اساسی و اجتناب ناپذیر هست و حساس اعتنا به این که میوه خشک های ایرانی طرفداران و خریداران خوبی در کشورهای گوناگون دنیا دارند، براین اساس باید به همین فرمان هم اعتنا کافی داشت. کشمش مقادیر خوبی از پتاسیم، منگنز و آهن را به شما میرساند. خواص: مصرف مداوم آلو یبوست را درمان میکند، زیرا خاصیت ملینی مهربانی دارد. خواص: درصورتیکه هلوی خشک را مرتب مصرف نمایید بخت ابتلای خود را به بیماریهای قلبی، دیابت و کلسترول ذیل میآورید، زیرا هلو مقادیر متعددی ویتامین A. و آنتیاکسیدان داراست و موجب بهینهسازی گوارش میشود. چون نسبتاً کمکالری می باشد به جهت اشخاصی که به دنبال کمتر وزن میباشند مطلوب میباشد و به ادله داشتن پتاسیم برای فشارخون بالا نیز موثر است. از انجیر خشک طبق معمول برای ملین استفاده میشود، البته علاوه بر آن فشارخون بالا را پایین میآورد، به خواب خوبتر کمک میکند، استخوانها را تقویت می کند و در اشخاصی که اختلالات خونریزی دارا‌هستند به منعقد خونشان امداد میکند. کشمش به خاطر داشتن منگنز و آهن به درمان فشارخون بالا و بهبود تندرست استخوان امداد میکند. به همین آریا تجهیزات برای خودداری از همین مشکل محصولات استیل و گالوانیزه را هموراه ساخت و روانه بازار میکند. همین میوهی خشک دوستداشتنی بیش از ۱۰ درصد از نیاز روزانهی شما به پتاسیم، ویتامین k، آهن، منیزیم و کلسیم را تأمین میکند. به راحتی هضم می شوند و منجر تصفیه خون و پاکسازی معده و روده می گردند.بیماری هایی که در اثر مصرف غذاهای تصنعی و مصنوعی به وجود می آیند، می توانند مهم مصرف میوه ها بهبود یابند.میوه های خشک و آجیل، هر یک‌سری از حیث ترازو ریز هستند، البته زیاد مقوی میباشند و اثرات درمانی زیادی دارند. در شبها و وقتی که هوا رطوبت داراست سینی را به درون منزل بیاورید . در فرآیند ساخت میوه های خشک، میوهها بخش زیادی از آب خویش را از دست میدهند؛ ولی ویتامینها، فیبر و مواد مغذی خویش را همچنان نگهداری میکنند. خواص: خواص زغالاختهی خشک بخش اعظم ناشی از مقادیر مضاعف فیبر و آنتیاکسیدان موجود در آن است. خواص: زردآلوی خشک به خاطر مقادیر فراوان فیبر خوراکی که دارد به جهت رشد و بهبود گوارش خوب است. مواد مغذی: در یک فنجان کشمش، ۴ گرم پروتئین و ۵ گرم فیبر وجود دارد. مواد مغذی: هر فنجان زردآلوی خشک حاوی ۴.۴ گرم پروتئین و ۹ گرم فیبر و بیش از ۳۰۰ کالری انرژی دارد. آن‌ها مملو از فیبر ، پتاسیم و اشکال ترکیبات گیاهی تقویت کننده تندرست هستند.